Nå selger de flere tusen vester til barnehager

Huskd AS, heter bedriften som holder til i Tungenesveien. Det går i alle mulige slag av profileringsprodukter. I disse dager er det vester til bruk i barnehager det går mest av. Det kommer bestillinger fra hele landet.

|Henriette Mari Grødem Leikvoll er daglig leder i Huskd AS.  2020 ble et godt år for bedriften som i dag står oppført med seks ansatte.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over tre år gammel

TRYKK:

– Vi bruker de dagene som er nødvendige, også i dag på en søndag, sier Henriette Mari Grødem Leikvoll til Randaberg24.,

Det er søndag formiddag, og Henriette og mannen Bengt Jarle, kunne sikkert vært ute i solen. Det er imidlertid mye å gjøre for tiden.

– Vi trykker ulike typer profileringsprodukter. I disse dager er det spesielt vester til bruk i barnehager det går i. Vi er det firmaet i landet, innenfor dette området, som har flest farger å tilby kundene. Barnehager har ofte flere avdelinger - og da kommer vi godt med, sier Henriette, som er daglig leder.

Navnelapper

Det var forresten hun som kom på ideen om å starte opp profilerngsfirma, mest for seg selv og som en slags hobby.

– Jeg startet i det helt små med navnelapper for klær, men siden ble det mer og mer. Jeg startet opp i 2017 og i dag er vi fem ansatte.

Pila peker også bare oppover for bedriften. I 2018 passerte Huskd AS 3. millioner kroner i omsetning.

– Vi er ikke helt klare ennå, men for 2019 ser det ut til å bli over 5. millioner kroner i omsetning, sier Bengt Jarle Leikvoll.

Kongeparken

I morgen er det start på barnehagene igjen. Det er kommet en egen veileder på plass, for hva som gjelder av regler.

– Vi hadde 21.000 refleksvester på lager og vi har fått bestillinger på flere tusen av disse. Kundene ser vi er fra hele landet. Når barnehagene starter opp mandag vil personalet i Vistestølen barnehage stille med nytrykka t-shirts som vi akkurat holder på med, forteller de.

Det er en del av bestillingene - men det er flere som er faste kunder hos firmaet i Randaberg.

– Vi er glade for aller kunder vi har og får, men det er klart det er viktig for oss å ha Kongeparken inne som fast kunde, i tillegg til Lunds Tivoli. Men vi leverer til alle som måtte ønske og foreløpig går bedriften over all forventning. Til sommeren skal vi lansere en ny nettside hvor man skal kunne handle på en enkel måte. Det blir en helt unik side, sier de to.

Publisert: