SOMMERDRØSEN: Som de to foregående årene skal Randaberg24 har sin lille sommerdrøs med forskjellige folk.

Utgangspunktet er bare noen ganske få spørsmål til hver og en. Samtlige år de samme spørsmålene og svarer for seg ut fra det.

Dette året er det disse fire spørsmålene som er utgangspunktet:

* Hva er dine ferieplaner i sommer?

* Har du et ferieminne du husker spesielt godt?

* Hva gjør du på når du er ute på en feriereise?

* På hvilken måte er årets sommerferie annerledes for deg, hvis den er det?

I dag er det Øystein Thorsen som er gjest. Han er lokalpolitiker og sitter i kommunestyret for Frp, men også hobbyfotograf på fritiden sin.

Sommerferie er fritid og kamera er lagt fram for å være med på sommerferien dette året.

* Hva er dine ferieplaner i sommer?

— Etter en sommer med kansellert ferietur, og en påfølgende sommer uten noen planlagt ferie, så satser vi i år på å få kommet på en to ukers tur til Rhodos, med flyavgang 3,5 timer etter jeg er ferdig på jobb siste fredag før ferien starter. Blir nok for det meste å sitte/ligge med bena høyt og nyte hva den greske øya har av finvær og god mat og drikke. Vil også prøve å få sett litt av hva øya har å by på av severdigheter, så min Nikon D3400 blir med på tur

* Har du et ferieminne du husker spesielt godt?

— Jeg har flere gode ferieminner, men fortsatt er nok bryllupsreisen vi hadde en uke på Maldivene for drøyt 14 år siden. Et magisk eventyr på en liten koralløy, cirka 50 x 350 meter, der en meldte seg helt ut av den "vanlige" verden. Ingen TV, ingen telefon. Romantisk middag på stranden var vel et av høydepunktene fra den turen. Vi hadde også en lengre ferie i Texas i 2015, blant annet til Texas cowboy hovedstad, Bandera.

— Vi hadde også en lengre ferie i Texas i 2015, blant annet til Texas cowboy hovedstad, Bandera. Foto: Privat

* Hva gjør du på når du er ute på en feriereise?

— Det kommer alt an på hvor vi drar og hvilken type reise vi er på. Vi prøver å reise forskjellige steder så mye som mulig, og få flest mulig forskjellige opplevelser som vi ikke får her hjemme. Uansett så er avslapping og opplading til hverdagen det ultimate målet.

* På hvilken måte er årets sommerferie annerledes for deg, hvis den er det?

— Årets sommerferie bli annerledes først og fremst da vi i det hele tatt får kommet på tur. Et nytt sted vi ikke har vært før, samt passe rimelig da flybillettene ble dekket av poeng fra kansellert reise i 2020.

Er vi sikre på at turen faktisk blir noe av? Tja, i år er jeg ganske sikker, og spesielt siden flyet har rød nese og ikke blå haletipp..... :-)

Som nevnt er også Frp-politikeren ivrig med kamera. Under kan du se noen av bildene han har tatt.