10. klassinger på drømmetur - opplevelser i kø på Evje

Det er straks slutt med 10 år på skolen for elevene på det trinnet på Goa.

10.klassingene ved Goa skole hadde en drømmetur som avslutning etter 10 år ved skolen. Det ble en opplevelse i sommerværet på Evje. Aktivitetene sto nærmest i kø.
  • Per Thime
Publisert:

EVJE: Det skulle man selvsagt også markere. 29 elever og fire voksne satte seg på bussen med retning Evje. Der finnes det mange muligheter, som klatring eller ut i elva med båter på rafting.

Goa-elevene koste seg i godværet på Evje med mange kjekke aktiviteter, som dette som er rafting i elva.

— Jeg vet det var mange som hadde gledet seg lenge til dette og jeg er ganske sikker på at turen svarte til forventningene de hadde, sier Gunnar Horpestad Jacobsen. til Randaberg24. Han var en av de voksne som var med på turen til det idylliske stedet.

Ved ankomst Evje ble elevene delt inn i grupper og tildelt hytter de skulle bo i mens de var på avslutningsturen sammen.

— Gutter og jenter koste seg allerede fra ankomst. Det ble servert middag og neste dag ble det frokost og start på aktiviteter. Her var det både teambuilding, lek og selvsagt konkurranser å ta del i. Samme dag ble det også rafting, noe som var populært i det sommerlige været vi hadde.

Klatrepark er det også på Evje, noe som også var populært for elevene ved Goa skole.

Det er som nevnt et godt område for aktiviterer de har på Evje. En av dagene var det også klatring - høyt over bakkenivå.

— High ropes Adventure Park viste seg å være en fin opplevelse, men det var det også da vi testet ut paintball.

Gunnar Horpestad Jacobsen viser nødvendigvis ikke brunfargen, men resultat etter paintball.

— Hehe! Nei, det er nok merket etter at sønnen var i «kamp» med meg i paintball. Neste gang skal jeg være på lag med han, ikke mot han. Det var vondt å ha han som motstander, humrer han i ettertid.

Da elever og voksne satte seg på bussen hjem til Randaberg, var de enige om minst én ting:

— Ja, vi var alle enig om at det hadde vært en utrolig fin tur, en opplevelse å være med på med så kjekke og greie ungdommer. Joda, det var høyt tempo underveis, lite søvn og en del energidrikk på ungdommen, men dette ville jeg ikke vært foruten. En magisk tur med flott ungdom.