Personer og hest er med i noen av de mest leste artiklene på Randaberg24 dette året.

LEST:

Når vi i dag noterer 2. juledag slår vi også fast at Randaberg24 har nådd en god del mål gjennom det første året som nettavis.,

Siden 1. januar har avisen hatt over 3. millioner sidevisninger - noe som lokalt her i Randaberg er meget bra. Fra 1. oktober ble vi betalingsavis, men tallene viser fortsatt meget god aktivitet i treff på siden.

Årets desidert mest leste artikkel er om en travhest. Artikkelen var på trykk 4. mars og dreide seg om hesten S.K. Spartacus, den som fikk seg en skade. Over 54.000 sidevisninger har den artikkelen.

https://randaberg24.wpengine.com/2020/03/04/bill-mrk-skadet-travhest-gis-bort-til-traventusiast/

Tyverier skjer også dessverre i Randaberg. Over 16.000 sidevisninger ble det da vedkommende godt voksne mann gjorde seg til kjeltring for småpenger da han var innom Europris i slutten av april. Mannen stjal for 60 kroner, men la igjen kvittering i kassen for andre varer han kjøpte.

https://randaberg24.wpengine.com/2020/04/21/stjal-for-60-kroner-la-igjen-visittkortet-i-kassen/

,TikTok brukes av mange, også i Randaberg. I september ble det delt en video som dreier seg om selvmord. Randaberg24 ble kontaktet av flere om dette. Videoen som spres er av en mann som sitter i en «gamingstol» og som til slutt skyter seg selv. Videoen er ikke norsk, men skal ha spredd seg så fort at admin hos TikTok ikke klarte å slette videoen. Artikkelen har over 8.000 sidevisninger.

,

https://randaberg24.wpengine.com/2020/09/08/barn-i-randaberg-ser-selvmordsvideoer-pa-tiktok/

Noen nyheter skal man gjerne ha med, men det er ikke alltid de nødvendigvis er de viktigste. Årets første poteter settes ofte i jorda først i Randaberg. Det skjedde også dette året. Datoen var 28 februar og artikkelen fra Todnem har over 8.000 sidevisninger.

https://randaberg24.wpengine.com/2020/02/28/her-settes-landets-forste-poteter/

21 februar det er en semitrailer som kjørte på Kverneviksveien. Vedkommende var ikke heldig, for han kjørte på brua som går over veien fra Endrestø mot Hålandsvatnet. Det ble skader på brua og det var også stengt en periode etter uhellet. Ingen ble skadet. Også denne hadde over 8.000 visninger.

https://randaberg24.wpengine.com/2020/02/21/kan-vaere-omfattende-skader-pa-brua/

https://randaberg24.wpengine.com/2020/02/21/bil-skal-ha-mistet-deler-av-lasten/

Vi kommer ikke unna det som har vært årets mest omtalte - nemlig covid-19 og alt som har med korona å gjøre. Rundt 40 personer i Randaberg har vært smittet siden mars.

https://randaberg24.wpengine.com/2020/08/11/covid-19-er-mye-mer-lumsk-enn-vi-aner/

Christian Herheim vet hva det er å ha vært smittet av koronaviruset. Han var en av de første med registrert smitte her i distriktet. Det tok lang tid før han ble friskmeldt - og han fortalte sin historie i et videointervju. Det er sett av flere tusen. I dag er han frisk og tilbake i full jobb, men det tok lang tid.

Foto: — Jeg besvimte på toalettet, det var første møte med at det ble langt verre, sier Christian Herheim. FOTO: Per Thime

Vi tar med en siste artikkel, også den om korona. Et lite firma i Randaberg var nemlig det mest omtalte busselskapet dette året. Ingvars Reiser var på tur i Sør-Norge med 40 personer totalt. 38 av 40 personer ble smittet. Randaberg24 var første i hele landet som fikk prate med dem.

https://randaberg24.wpengine.com/2020/09/23/vi-er-fryktelig-lei-oss-for-alle-som-ble-smittet/