KONGELIG: Vi skrev nylig om Mary Høvring som den 16. november er invitert til Gjestebud på Skaugum, og i dag gikk det opp for henne hvor mye en slik invitasjon betyr.

— Det er jo kjempekjekt. Da jeg så konvolutten i postkassen tenkte jeg øyeblikkelig det kunne være et takkekort, men da jeg åpnet det så jeg rimelig kvikt det var noe mer betydelig enn et takkekort, sier Mary Høvring og legger til.

— Hjertet begynte å banke og for en som har holdt på med frivillig arbeid innenfor integrering og mangfold i 12 år er dette en god motivasjon til å fortsette med frivillig arbeid.

For i løpet av de årene har hun blant annet vært med i Helselaget og ledet Kvinner møter Kvinner.

Slik ser invitasjonen ut. Mary synes det er stas å være invitert til de kongelige, hva som skjer på festen har hun ingen anelse om. Foto: Simen Ingemundsen

Hun er usikker på om hun skal gå med den eritreiske, kurdiske eller somaliske festdrakten, eller om hun skal gå med den norske bunaden. Uansett så er hun spent på hvordan dagen på Skaugum blir, for henne blir besøket hos de kongelig en fin bursdagspresang siden hun fyller året dagen etter.

— Jeg vet det ikke er mange som blir invitert til Skaugum på dette, og hvem som har nominert meg har jeg ingen aning om hvem kan være, men en ting er sikkert, jeg gleder meg veldig til å møte andre frivillige og kronprinsparet, avslutter Høvring.