Dagens bilde: Gratulerer med 100 års dagen, Olene!

Randaberg kommune gratulerer Olene Bø med hundreårsdagen. Hun ble født 1.november 1922.

Ordfører Jarle Bø gratulerte 100 år gamle Olene Bø med dagen.
  • Redaksjonen
Publisert:
Denne artikkelen er over ett år gammel

BURSDAG: Det er kommunen som i dag gratulerer 100-åringen Olene Bø med dagen.

Kommunen skriver dette på nettsiden:

Olene Bø, født Fjetland, er født og oppvokst på Nedstrand i Ryfylke i en søskenflokk på ti. Etter at faren døde i ung alder måtte de eldste barna ut å jobbe, men hun fikk fullføre skoleåret på Sand Folkehøyskole før hun begynte i arbeid/huspost hos søstrene Helle som drev butikk på Nedstrand. Etter hvert flyttet hun til Stavanger for å gå på Ulldal handelsskole. Hun fikk arbeid hos Svensen skobutikk i Pedersgaten, en jobb hun likte veldig godt. Det var under krigen hun møtte sin mann Knut Bø, som også snart blir 100 år. De giftet seg i 1946 og flyttet til Randaberg. Hun husker godt hvordan det var i Randaberg sentrum da hun flyttet hit, og synes sentrum har hatt en veldig positiv utvikling.

Olene og Knut har vært gift i 76 år og har sammen fem barn, ti barnebarn og fjorten oldebarn. Hun mener selv hun har vært veldig heldig i livet med barna og familien sin, og hun setter pris på å ha oppnådd den høye alder av 100 år.

Jubileet ble markert hjemme i deres leilighet i Randaberg sentrum tirsdag 1.november, sammen med slekt og familie, barn, barnebarn, oldebarn, nieser, nevøer og naboer.

Under jubileumsmarkeringen var ordfører Jarle Bø til stede for å markere begivenheten, med blomster og kake til en imponerende kvikk 100-åring. Ordføreren tok med seg ny kunnskap om Randaberg fra en voksen dame med god hukommelse.

Publisert: