– Det er mer enn 300 søknader er på plass

Kolumbus ønsker å støtte innbyggerne i Randaberg med 10 000 kroner for kjøp av elsykkel. Siste frist for å søke er i dag – og det har vært en enorm respons.

Det har vært folk innom for å sjekke utvalget – og i dag er siste frist for å søke støtte ved kjøp av elsykkel i Randaberg.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:

ELSYKLER: – Det har rett og slett vært en enorm respons. I dag er siste dagen for å søke om støtte og vi har godt over 300 søknader inne, sier Bente Monica Reilstad, folkehelsekoordinator i Randaberg kommune.

Med så mange søknader så ligger det altså an til millionsalg av sykler før jul ved Sport 1 og Sykkelcenteret Randaberg.

Den videre gangen i dette blir da at trekningen skjer i neste uke.

– Da vil også alle som har søkt få sine svar fra oss i kommunen – og når de har fått tilsagnsbrevet, da er det bare å gå til en av de to butikkene for å kjøpe elsykkel.

Hun legger til at det altså fortsatt er mulig å søke, men at siste frist er i dag, fredag.

– For alle dem som blir trukket ut så ligger det altså an til en flott julegave.

Støtten er på 10.000 kroner og du må være 18 år for å søke. Så er det også slik at støtten ikke kan utgjøre mer enn 50 prosent av prisen på elsykkelen. Det vil si at det ikke gis støtte til sykler som koster mindre enn 20 000 kroner.

Det er Kolumbus som ønsker å støtte innbyggerne i Randaberg med 10 000 kroner for kjøp av elsykkel.

Bente Monica Reilstad er folkehelsekoordinator i Randaberg kommune.

Til slutt: Dersom du handler sykkel hos Sykkelsenteret Randaberg eller Sport 1 Randaberg, blir støtten på 10 000 kroner trukket av ved betaling av sykkel og ved fremvisning av tilskuddsbrev. Du slipper altså å be kommunen om refusjon av støtten. Disse forhandlerne har også sykkelverksted.

  • Dersom du kjøper sykkel hos en annen leverandør, må du søke kommunen om refusjon etter kjøpet.
Publisert: