Det rigges for festligheter og Haustmarken

Rigging i forbindelse med flere arrangementer denne uka er kommet i gang. Det ligger an til gode dager med forskjellig aktivitet i sentrum.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:

SENTRUM: Det er mye som skal skje i sentrum de neste dagene, for det er mer enn selve Haustmarken som arrangeres denne uka.

I morges var arbeidere fra PS Selskapsutleie på plass for å rigge til for alle arrangementene.

Det hele starter i morgen kveld hvor det skal være moteoppvisning i telt ved torget.

Fredag er det også arrangementer, blant annet Landsbytalenter hvor man har audition fredag kveld - og finale lørdag formiddag fra scenen på torget.

Fredag kveld skal det være ungdomsarrangement i teltet ved torget. Landsbydrømmen og Randaberg menighet inviterer bygdas ungdommer til det som omtales som en magisk musikkopplevelse i teltet.

Det er nemlig Jesus Loves Electro som kommer til Randaberg fredag kveld, med start klokken 21 i teltet. Dette er et alkoholfritt arrangement for ungdommen.

Klar for årets happening for ungdom i Randaberg⁉️ Dette blir bare så legendarisk‼️ 💥💥💥 Bli med da vel 😎 https://www.facebook.com/events/590071135923900 | By Randaberg menighet | Facebook

Lørdag er det Haustmarken, PB-milå og Oktober-fest. Det ligger dermed an til hektiske, men kjekke dager for randabergbuen.