MØTE: Det er lokal deltakelse på det tradisjonsrike Sola-møte som arrangeres i dag. I flere sammenhenger blir dette årlige møte regnet som det viktigste her i regionen.

Det har i mange år vært arrangert på Sola Strandhotell, men nå er det Clarion Hotel Air ved flyplassen som er stedet.

Randaberg24 sender direkte fra møtet, i samarbeid med NRK Rogaland.

På kjøreplanen dette året er det flere som skal være med. Fylkesordfører Marianne Chesak ønsker velkommen, mens næringsminister Jan Christian Vestre (AP) skal ta for seg norsk næringsliv i en urolig verden.

Det er også lokal deltakelse undet møtet, for Kyrre M. Knudsen skal ta for seg presentasjon av funnene i Konjunkturbarometeret til SpareBank1 SR-Bank for 2023.

Hele programmet ser du her og tv-sendingen ser du i vinduet over. Solamøtet arrangeres i samarbeid mellom NHO Rogaland, Rogaland fylkeskommune, SpareBank 1 SR-Bank, KS, Næringsforeningen i Stavanger-regionen og Næringsforeningen Haugalandet.

– I 30 år har Solamøtet vært Rogalands viktigste møteplass for næringsliv og politikk. I år kommer politikere, bedriftsledere, eksperter og næringsminister for å se hvordan vi kan finne vei ut av utfordringene, heter det fra arrangøren.