— Aktivitetsdagen samlet inn tusenvis av kroner

Ørjan Mathias Hartviksen Undem (t.v.) og Erik Sivertsen er fornøyd med de 60.000 kronene som kom inn til deres innsamling.
  • Simen Ingemundsen
Publisert:
Denne artikkelen er over ett år gammel

VELDEDIGHET: Lørdag som var arrangerte Ørjan Mathias Hartviksen Undem og 30 andre en aktivitetsdag hvor inntekten gikk til musikkskolen «Musikk forandret liv» i Madagaskar.

Det var en rørt arrangør Randaberg24 pratet med i dag, som kunne meddele at 60.000 kroner hadde kommet inn til prosjektet.

— Det setter ting i perspektiv, med disse pengene får 70 barn skolegang og sammen med deres familier får de mat, klær og helsetjenester for å nevne noe, sier Ørjan Mathias Hartviksen Undem.

Bildegalleriet under er tatt av Alemafoto

Les også

Lest denne?: En noe spontan aktivitetsdag på Randabergslettå

Han takker alle som ofret tid av sin lørdag og håper de hadde det kjekt. Undem sin drøm er å arrangere slike aktivitetsdager flere ganger i året.

— Realistisk tenkte jeg at vi kom til å få inn 30.000 kroner, i en «perfekt verden» ville vi fått inn 50.000 kroner, men disse 60.000 kronene gir håp i livet. Dette betyr alt for de der nede i Madagaskar, avslutter Undem som håper på en dobling av beløpet neste gang det arrangeres en slik dag på Randabergslettå.

Etter aktivitetsdagen fikk Undem og gjengen følgende melding fra Eline og Dina bak musikkskolen «Musikk forandret liv» i Madagaskar. De var strålende fornøyd med 60.000 kroner.

— Vi er helt målløse, og med tårer i øynene! Vi kan nesten ikke tro at det er sant. Vi er så rørt over engasjementet deres, alle dere som har stilt opp og deltatt på eventen. Jeg må også si vi føler oss berørt av Guds kjærlighet, og fylt med håp for fremtiden. Summen som kom inn var mye større enn det vi kunne drømt om, og det gjør at vi nå kan føle oss trygge på at vi kommer til å klare oss økonomisk til neste år! Det er helt utrolig.

Publisert: