KULTUR: I anledning Vårmarken, den siste helgen i april, kommer «The Voice»-deltaker Inger Lise Hope og komiker Jan Rune Holdhus, bedre kjent som «June Kommune» til Vårmarkenfest i teltet på torget.

Holdhus skal gjennom kvelden teste lattermusklene til publikum, og Hope skal framføre sitt eget repertoar og noe fra hennes tid i «The Voice». Må legge til at hennes tid i TV-konkurransen enda ikke er over.

– Det er stas å få tilliten til randabergbuen, og få lov til å opptre på scenen i Nord-Jærens Monaco. Jeg ser fram til å høre randabergbuen le, sier Holdhus, som er fast bestemt på at det blir noe fra «June Kommune», men kan ikke love hvor mye. Faktisk har Holdhus sin egen karakter laget en randabergsang, hvor han tar bygda på kornet.

Det var på Små Øyeblikk nyheten ble sluppet i ettermiddag. Foto: Simen Ingemundsen

– Dere har jo «Mitt Randaberg», men nå får den låten en aldri så liten konkurrent, legger Holdhus til med et smil.

Hope ser fram til å levere på scenen, for det er akkurat det hun skal gjøre. Inger Lise Hope skal synge med finstemt dynamikk, slik vi kjenner henne fra «The Voice».

– Det å få opptre med min musikk på Randaberg blir gøy, mange kjenner meg her, og så har jeg hatt noen opptredener her før, mest i brullyp, sier Hope.

Hør mer fram dem i intervjuet under: