BASAR: Det var mange vinnere da den årlige basaren til Randaberg IL Fotball ble offentliggjort.

Ikke alle vant, men Geir Petter Jensen stakk av med hovedpremien, nemlig en real fotballtur til England og storkampen mellom Liverpool-Manchester United 4. mars neste år.

– Det var knallkjekt å vinne en slik premie og selvsagt helt uventet. Jeg kjøpte 10 lodd av datteren til min kompis og arbeidskollega, Frode Køningsberg. Molly solgte altså lykkeloddet i basaren - og det er bare å takke, sier Geir Petter til Randaberg24.

Premien skal han bruke sammen med kompis Køningsberg. Begge har vært på kamper tidligere.

– Ja, det har vi, men jeg har aldri vært på Anfield eller i Liverpool. Det blir en ny opplevelse og det er bare å glede seg til dette, tenker jeg.

Det er Liverpool som skal spille mot Manchester United. Foto: Pixabay.com

Han er imidlertid ganske klar på hvem han håper skal vinne kampen.

– Det er selvsagt Manchester United. Jeg synes United er bra, men det er ikke mitt favorittlag, for mitt lag har i alle år vært Stoke.

– Her spiller mitt favorittlag, nemlig Stoke City, sier Geir Petter Jensen. Foto: CC BY-SA 3.0, State22

Stoke-supporter har han vært i mange år, helt siden Gordon Banks herjet mellom stengene - og etter det da John Carew debuterte for Stoke i 2011-sesongen, da han var utleid fra West Ham.

– Den kampen han spilte som sin første for Stoke, den var jeg faktisk og så. Han spilte 10 kamper og scora i debuten for Stoke kan jeg huske. Han beina ballen i mål da Stoke vant 3–2 mot Sunderland.

Men, nå er det altså hovedgevinsten han og kompisen tar med seg.

– Når vi først er i Liverpoool må vi selvsagt ha med oss en del. Jeg vokste jo opp med The Beatles og det vil bare være naturlig at vi sjekker fotgjengerovergangen der det berømte bildet av bandet er tatt mens de krysser veien, og så må vi innom «The Cavern Club» i Mathew Street.

Det opprinnelige stedet stengte i 1973, men ble gjenåpnet i 2012. Stedet var i begynnelsen av The Betales karriere et ganske fast spillested for ett av de mest legendariske band i verden.

Når man er i Liverpool er det mye som tyder på at man kommer forbi disse - medlemmer av The Beatles. Foto: Pixabay.com

– Det blir ganske sikkert en fin tur for oss, med god fotball, tur på ei lokal kneipe, god mat og mye mer vi kan finne på. Det at jeg er Stoke-supporter får jeg legge bort for en helg som dette. Jeg har sjekket terminlisten, men ser at de spiller hjemme mot Sunderland samme dag. Da vi så Stoke for 11 år siden var vi forresten 11–12 personer fra Randaberg som reiste. Nå blir vi færre, men du verden vi skal kose oss takket hovedgevinsten jeg vant i basaren - så takk Molly, for at jeg fikk kjøpe lodd.