VENTILENE: Forrige helg, palmehelga var det 20 ungdommer og syv voksne som hygget seg på leir hos Ventilene, ved Viste strandhotell.

Dette er hva de skriver om årets påskeleir;

Fredagen - ungdommene gikk tur, hadde «glitterquiz» med lekekonkurransen «The Golden egg». Det ble latter, engasjement, og ungdommene hadde høyt konkurranseinstinkt, som endte med en del frustrasjon.

Lørdag - dro ungdommene til trampolineparken Rush etter en rikelig og god frokost. Noen av ungdommene gjorde «backflip» og «fremflip». Etter lunsj gikk turen til Arnardo sitt fantastiske, magiske og fortryllende sirkus.

Søndag - siste dag ble ungdommene belønnet med en solrik dag. Da ble dagen brukt til fotball og basketball, med avsluttende påskeegg konkurranse.

Sarah Krebs som var leder for leire melder om en strålende påskeleirhelg;

– Det var en spennende og god energi i den aktive ungdommen. Flere av ungdommene sa de var glad for å kunne være på leir og takknemlige for at Ventilene finnes, sier Krebs og legger til avslutningsvis.

– Mange av de deltakende ungdommene og barna er sårbare, og det gleder meg at vi kan tilby leirer som dette. Så er det spesielt bra at så mye er basert på innsatsen av frivillige som stiller sin ferie disponibel for Ventilene.