Slik blir resten av været for påsken

Joda, det kan bli like bra som dette de siste dagene av påsken
  • Per Thime
Publisert:

VÆRET: Joda, vi er opptatt av været, vi er nok det. Det er påskehelg og noen er hjemme mens andre har reist - kanskje lagt opp i fjellheimen, hvor nå den er.

Vær er det - og skal bli. Langredag noteres i boka for i dag. Hvis du er her på våre 24,7 kvadratkilometer, da blir det for i dag rundt årsbeste på temperatur. Det vil si 12 grader. Fra klokken 12 skal det også bli noen timer med sol, men også ei sky eller flere. Laber bris fra sørøst med opp i 9 meter i sekundet i de «sterkeste» kastene.

Ikke så aller verst det!

For lørdag og søndag ser det også ganske bra ut, for det er meldt mye det samme være de neste to-tre dagene. 12 og 11 grader er det meldt lørdag og søndag, mens du 2. påskedag herved er anbefalt å ta meg deg en paraply hvis du skal ut på tur. Regnbyger fra ettermiddag og temperaturen går ned til rundt 9 grader.

I Sirdal er det både mye folk og godt med snø denne påsken.

Hvordan blir det så i påskefjellet ? Bildet over viser dagens vær i Sirdal, ved Sinnes. Her er vi på 550 meter over havet og snøen ligger godt på bakken der i enda flere uker.

Når det gjelder været der man renner på ski nedover bakkene så blir det også der en fin helg, hvor fredag, lørdag og søndag blir best. De er havnet godt på plussiden når det kommer til grader, for fredag, lørdag og søndag markeres med 6, 8 og 6 grader.

Hvis du reiser hjem 2. påskedag er det mulig du gjør det i både synkende temperatur, men også med et større snøfall ved starten av hjemturen. Det er for mandag meldt opp mot 15 millimeter nedbør - og hvis det skulle falle som snø alt, da blir det et ganske tungt snøfall og vanskeligere kjøreforhold til man er ute av Hunnedalen.

Fortsatt god påske!

Publisert: