UNDERHOLDNING: Mange har latt seg imponere av Thomas Tvedt på The Voice. I kveld er han tilbake - i semifinale hvor det er seks sangere igjen.

– At jeg er en av dem er utrolig stort. Jeg gleder meg veldig til i kveld. Jeg skal tilbake til pianokrakken, og synge nok en låt på dialekt, selv om den ikke kommer fra Stavanger. Det er en av de mest kjente låtene som er skrevet av en norsk artist, og jeg tror de aller fleste har et forhold til den, sier han til Randaberg24.

Han kan ikke si hvilken sang, så vi får alle vente i spenning.

– Det mest utfordrende i kveld blir å beholde roen. Det er veldig fristende å «gi alt», og synge så sterkt og høyt som jeg kan, fordi så mye står på spill. Men det er ikke det jeg skal. Jeg skal fortelle en enkel historie, uten unødige fakter og store gester. Det blir den store utfordringen i kveld. Det hadde betydd alt hvis jeg går videre til finalen, forteller han.

I kveld er det pianokrakken igjen for Thomas Tvedt. Han gleder seg, er spent og håper på finaleplass i The Voice. Foto: Jesper Malthus-Andersen / TV 2

For han har selvsagt tenkt tanken - at dette kan ende med finale.

– Den låta jeg har klar for finalesynningen hvis jeg går videre har jeg utrolig lyst til å synge, så det i seg selv er grunn god nok til å ville gå videre! Men selvfølgelig, desto nærmere jeg kommer, desto mer håper jeg jo å vinne hele konkurransen.

Det er med andre ord bare å benke seg foran skjermen i kveld.

– Jeg setter pris på alle som bruker en stemme til meg, jeg skal gjøre mitt for at dette blir bra, avslutter han.