LØPING: Driftige Grødem Runners startet opp ny runde med lavterskel løpegruppe i kveld.

– Det var knyttet stor spenning til oppmøte da værmeldingene ikke var på løperens side, men tross værmeldinger med lovnad om både snø, vind og lyn møtte det opp over 80 nye fjes på treningen. Værprofetene ble gjort til skamme, bedre vintervær kan en bare drømme om, sier Idar Kolnes Goa til Randaberg24.

Etter en kort informasjons ble treningen satt i gang. Det ble gitt tilbud om to grupper, en gruppe som gikk og jogget rolig i Harestad Myrå, og en gruppe som hadde intervalltrening rundt løpebanen.

De koste seg i snøen rundt løpebanen. Foto: Grødem Runners

– Siden dette er et lavterskel gruppe ble det både oppfordret til å starte rolig, og kjenne på litt overskudd etter treningens slutt. Men det ble også påpekt at det å ha litt puls ikke er farlig.

Etter ca. 25 minutters aktivitet var dagens trening over og deltakerne fikk klar beskjed om det de i dag har utført er 100 ganger mer en de som ikke kom seg ut av sofaen.

– Litt chips til kveld kunne man dermed unne seg etter dagens økt.

Opplegget Grødem Runners tilbyr strekker seg over 10 uker, og avsluttes med et 5 km løp. Her får alle medalje, enten man løper eller går.

– Til slutt vil vi i klubben påpeke at det ikke er for sent å bli med. Det er ingen problem om du starter i uke to, tre, eller fire for den saks skyld. Her konkurrerer du ikke mot andre enn deg selv. Kom som du er. Vi er strålende fornøyd og gleder seg til fortsettelsen.

Flere bilder - bla til høyre