– Mitt kanskje beste minne var da jeg lærte å svømme som seksåring

Sommeren 2023 betyr også Sommerdrøsen her på Randaberg24. Vi har denne igjen og avslutter sommerens utgave i neste uke. Dagens gjest er en hardtslående volleyballspiller

Wilde Jakobsen nyter havet og utsikten i tyrkiske Side.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:

SOMMERDRØSEN: Det er nemlig en av landets aller beste volleyballspillere som er med på dagens drøs. Wilde Jakobsen vant statistikken over hvilken spiller i eliteserien som scora flest poeng forrige sesong.

Nå er det ferietid, men snart starter oppkjøringen til en ny sesong med Randaberg. Før det har det vært - og skal ferieres litt til. Blant annet i flotte omgivelser i den tyrkiske turistbyen Side, ved Middelhavet mellom Antalya og Alanya.

Havneområdet i Side er et flott sted hvor man kan spasere eller finne seg en av mange gode restauranter langs strandpromenaden.
Wilde Jakobsen er meget sentral spiller på elitelaget til Randaberg Volleyball.

1. Hva er dine ferieplaner dette året?

- Akkurat nå er jeg i ferd med å runde av etter nesten to uker i Tyrkia. Vi er i Side, har kost oss, men setter snart nesen hjemover. Da blir det en tur til familien hjemme i Brøstabotn hvor jeg skal være med familien den siste uka i sommer.

2. Hva pleier du/dere å gjøre mens dere er på sommerferie, er det ting dere alltid må gjøre?

– Turen her til Side har vært fylt med bading, båtturer og strandliv. Det er nemlig valdig varmt her, har vært hetebølge med temperaturer langt over 30-tallet. Da er det slik at vi «måtte» bade.

3. Hva er egentlig ditt beste ferieminne og hvor var dette ?

– Mitt beste ferieminne er kanskje da jeg var på ferie i Tyrkia med familien når jeg var 6 år gammel, og lærte å svømme. Det er minner som sitter igjen hos meg.

4. Hva synes du er det beste ved å ha ferie? Klarer du da å koble ut alt annet ?

– Jeg elsker å ha fri. Føler jeg får ladet opp batteriene godt og koblet av. -Det er også det som gjør at jeg er enda mer klar for sesongstart - og treningene er ikke langt unna og vi gleder oss.

Publisert: