SOMMERDRØSEN: Det er nemlig en av landets aller beste volleyballspillere som er med på dagens drøs. Wilde Jakobsen vant statistikken over hvilken spiller i eliteserien som scora flest poeng forrige sesong.

Nå er det ferietid, men snart starter oppkjøringen til en ny sesong med Randaberg. Før det har det vært - og skal ferieres litt til. Blant annet i flotte omgivelser i den tyrkiske turistbyen Side, ved Middelhavet mellom Antalya og Alanya.

Havneområdet i Side er et flott sted hvor man kan spasere eller finne seg en av mange gode restauranter langs strandpromenaden. Foto: Privat
Wilde Jakobsen er meget sentral spiller på elitelaget til Randaberg Volleyball. Foto: Per Thime

1. Hva er dine ferieplaner dette året?

- Akkurat nå er jeg i ferd med å runde av etter nesten to uker i Tyrkia. Vi er i Side, har kost oss, men setter snart nesen hjemover. Da blir det en tur til familien hjemme i Brøstabotn hvor jeg skal være med familien den siste uka i sommer.

2. Hva pleier du/dere å gjøre mens dere er på sommerferie, er det ting dere alltid må gjøre?

– Turen her til Side har vært fylt med bading, båtturer og strandliv. Det er nemlig valdig varmt her, har vært hetebølge med temperaturer langt over 30-tallet. Da er det slik at vi «måtte» bade.

3. Hva er egentlig ditt beste ferieminne og hvor var dette ?

– Mitt beste ferieminne er kanskje da jeg var på ferie i Tyrkia med familien når jeg var 6 år gammel, og lærte å svømme. Det er minner som sitter igjen hos meg.

4. Hva synes du er det beste ved å ha ferie? Klarer du da å koble ut alt annet ?

– Jeg elsker å ha fri. Føler jeg får ladet opp batteriene godt og koblet av. -Det er også det som gjør at jeg er enda mer klar for sesongstart - og treningene er ikke langt unna og vi gleder oss.