Lørdag er du invitert på fotball og publikumsfest

Lørdag kan det bli mye folk på Randaberg stadion - eller klubben håper og tror det.

Daglig leder i Randaberg Fotball, Christian Wanvik satser på fotball- og publikumsfest lørdag ettermiddag.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:

FOTBALL: Det er Randabergs A-lag som skal spille kampen, men klubben håper at det også kommer mange andre for å være med.

– Vi satser på en skikkelig familiedag på stadion hvor våre unge spillere, foreldre og foresatte er med, sier Christian Wanvik, ny daglig leder i klubben.

A-laget skal spille mot Frøyland lørdag klokken 15 - og vanligvis er man ikke bortskjemt med mange tilskuere på kampene.

– Vi har planer om at flere lag fra barne- og ungdomsavdelingen skal være med som maskoter, at de føler spillerne ut på banen.

Da Viking spilte mot HamKam forrige helg var Randaberg Fotball invitert på kamp.

– Da stilte det hele 333 personer fra klubben. Det hadde vært veldig kjekt hvis så mange tar turen til stadion lørdag ettermiddag. Vi satser på å lage en kjempelang spillertunnel med masse unger som har på seg sine Randaberg-drakter.

Det er meldt om brukbart vært lørdag med 14–15 grader, ikke nedbør og sannsynligvis blir det også underholdning i pausen - og seier til Randaberg, kanskje.

Lørdag håper Randaberg Fotball å se deg på kamp, som disse spillerne var da Randabergs A-lag spilte mot MIL. Da vant Randaberg 1–0.

Før lørdagens kamp er Randaberg på 4. plass i 4. divisjon med sine 9 poeng etter fem serierunder. Frøyland som er motstander er på 8. plass med 7 poeng.

Publisert: