POLITIKK:

I ettermiddag hadde kommunen invitert naboene til Randaberg Industries AS til informasjonsmøte vedrørende reguleringsplan knyttet til nærings- og havneområdet på Harestad. En av dem som ble grillet med spørsmål var Ove Simonsen, ikke helt unaturlig siden det er hans virksomhet som skulle utvides. Dette på grunn av dagens areal blir for lite for 250 ansatte.,

— Jeg synes det var viktig med dette møte. Nå skal jeg ta med innspillene fra naboene og prøve å imøtekomme dem på best mulig måte. Skal jo tross alt være naboer med dem i framtiden også, sa Ove Simonsen etter møtet.

Han har full forståelse for naboene rundt når det kommer til forurensning, lyd- og lysstøy. I tillegg var Simonsen glad for at alle kunne legge ting de brant inne med på bordet. Kun 20 prosent av siste utfyllingstillatelse er brukt og Simonsen kunne fortelle om aksept rundt det å bruke området som et midlertidig mellomlager.

— Nå skal vi tenke nøye gjennom det som ble sagt og venter på innspill som kommer den 8. april. Så får vi ta det derifra, avsluttet Simonsen.