Bevilger penger til ballbinge: – Ungene har fortjent en skikkelig ballbinge

Dette skal bli bedre ved gamle Harestad skole - for ikke å si helt nytt.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over ett år gammel
Les også

Det har vært et ønske: – Nå feirer vi bursdagen på torget!

BALLBINGE: Det er ballbinge i dag ved gamle Harestad skole, men ikke helt slik de unge så for seg. Den er kortere og målene er mindre, blant annet.

KrFs Øystein Stjern er en av de lokale politikerne som har engasjert seg for å gjøre denne annerledes. Ungene ved skolen har ment at bingen ikke har fungert bra nok, noe de har hatt helt rett i.

Tidligere sto det en annen ballbinge, men denne ble revet og tatt bort da arbeidene med ny gang- og sykkelvei kom i gang ved Torvmyrveien. Inn kom dagens løsning, med mindre flate og små mål.

På gårsdagens kommunestyremøte ble det vedtatt en ny løsning. Som ny løsning går kommunen inn med 200.000 kroner og forskutterer disse midlene til å oppgradere og gjøre det sikkelig. Fylkeskommunen dekker 50 prosent, som en del av prosjektet langs Torvmyrveien. Det legges også til grunn i vedtaket at ballbingen kan søke om 50 prosent tilskudd av tippemidler.

Øystein Stjern (KrF) har vært en av dem som har frontet ny ballbinge ved gamle Harestad skole.

KrFs Øystein Stjern er godt fornøyd med vedtaket som betyr at ny ballbinge kommer på plass.

– Jeg er glad for at vi nå får avsatt penger for å fikse en større ballbinge til ungene på Harestad! Det har de fortjent. KrF løftet dette i forrige formannskapsrunde og ordfører og kommunedirektør har fulgt godt opp. Som ordfører svarte i formannskapet, så skal også hele området innom BUK for å sikre at vi får en god involvering og tilbakemeldinger fra de som skal bruke området

Publisert: