KULTUR: Stavanger symfoniorkester + Vistneshyttå = en fantastisk kombinasjon!

— Tror det blir utrolig vakkert med rammene rundt, og så er det meldt fint vær, så håper folk tar turen for å oppleve en fantastisk flott kultur- og naturopplevelsen, sier Reidun Irene Bjordal som anbefaler folk å kombinere det hele med en tur langs kysten, fra Viste strandhotell og ut til Vistnestunet.

Symfoniorkesterets konsert ved Vistneshyttå er en del av orkesterets konsertrekke «Der folk ferdes». Det er et pop up konsept hvor 85 musikere tar med seg instrumentene ut av konsertsalen, og spiller en rekke gratis minikonserter der folk ferdes.

Det er her orkesteret spiller på fredag, og det dagen før pinsehelgen. Foto: Thor Atle Andersen

— Jeg liker at Vistneshyttå får mer blest, den ligger godt til og er tilgjengelig for alle, og jeg er takknemlig for at det lokale turlaget og Stavanger turistforening er med på å promotere hytten, forsetter Bjordal.

Per nå har Vistneshyttå sin Facebookgruppen godt over 2000 medlemmer, men det er plass til flere. Reidun Irene Bjordal gleder seg til sommersesongen, og gleder seg over at så mange bruker hytta.

— Det er jo en kjent sak at folk går mest på tur om sommeren, og jeg tror det ikke blir færre da som kommer til å oppsøke hytta på Vistnes, avslutter Bjordal som takker de som respekterer hyttereglene.

Nå venter Bjordal på at Ranso skal levere en bestilt lenestol, og til at ved skal stå klar i vedskjulet innen kort tid. For det er mye som skjer framover, og konserten med SSO er bare en av mange kommende happeninger på Vistnes.