SPISESTED: Drivhuset i Randaberg begynner å ta mer og mer form. Hittil er det kontorlandskap og Apotek 1 som er i bygget, men 1. desember blir det ytterligere ting som kommer på plass.

Restaurant er det nemlig meldt inn - med god plass. Det kommer også ytterligere én.

Drivhuset Restaurant Randaberg skal tilby tradisjonell norsk mat og utenlandske retter.

— Kontrakten er signert og 120 gjester ønskes velkommen i desember. Det blir et fint sted for familier og spise middag, sier innehaver Paul Mac.

Mac tror det også kan være til glede for oljearbeidere og har planer om å ta i bruk lokale råvarer.

— Vi ser fram til å starte opp i Randaberg, som blir den andre restauranten i kjeden våres, avslutter Mac.

Det har i lenger tid vært jobbet med å få på plass drift av type matservering i lokalene som er i ferd med å gjøres klar for første borddekning. Når alt står klar satser man på mat og drikke til gjestene.

– Vi skal søke kommunen om å få skjenkebevilling for restauranten.

Eier av bygget er Audun Ellingsen - og han er selvsagt også fornøyd.

Audun Ellingsen - og Elli Holding AS er fornøyd, for nå blir det restaurantdrift i lokalene som er under ombygging. Foto: Arkivbilde, Per Thime

– Ja, det er klar vi er fornøyd med dette. Vi har jobbet for å få inn et serveringssted og nå har vi klart det med et fantastisk flott polsk ektepar. Vi gleder oss og ser fram til åpningen.

Ellingsen kan også lette ytterligere på sløret, for det er ikke bare ett spisested som kommer, men to.

– Det er også riktig, men jeg kan ikke ikke si så mye mer enn at dette blir et mindre spisested med mat man i dag ikke får servert på Randaberg. Dette stedet blir noe mindre, rundt 100 kvadratmeter mens restauranten blir på i overkant av 300 kvadratmeter - med muligheter for uteservering mot Bunnpris-kvartalet.

Ellingsen er etter hvert godt fornøyd med å ha leid ut over 2.000 kvadratmeter av bygget som var tilgjengelig.

– Vi begynner å komme oss i mål, men har ennå rundt 400 kvadratmeter for utleie her i trivelige sentrum.

Arbeidet med restuarant er i gang - og 1. desember skal det etter planen være åpning. Foto: Drivhuset Restaurant/Facebook