– Dette er ingen drittjobb, og dette bygget skal vi ta vare på alle sammen

Det har vært et problem i mange år, men nu er alt så meget bedre på Sandestranden.

Ordfører Jarle Bø (Sp) tok seg av åpningen av toalettet på Sandestranden.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:

ÅPNING: I etter hvert mange år har det vært et problem på Sandestranden, et toalettproblem.

Det er det ikke lenger, for i dag var det endelig klart, to nye toaletter er klare for både det ene og det andre - og det var dermed en gledens dag.

Ordfører Jarle Bø hadde ikke med seg toalettrullen for å klippe seg til åpning, men han åpnet de nye toalettene ved stranden, noe han gjorde i mer enn 20 herlige grader.

– Dette er en fin dag, selv om dette har tatt tid er det gledelig å få dette på plass. Dette er viktig for besøkende her, for stranden blir brukt 356 dager i året. Det betyr at nå er mulighetene for å bruke toalettet på plass, men det er også viktig å huske at alle som bruker det, skal være med å holde det i orden. Da blir dette veldig bra, så for mange er dette en bra dag - og etter å ha prøvesittet, det er solide greier, sa Jarle Bø.

Daglig leder i Jæren Friluftsråd Øysten Dahle og ordfører Jarle Bø. Sistnevnte stilte med blomster.

– Joda, det har tatt tid, men endelig er det på plass. Vi har gjennom planen hatt dette nye toalettet plassert flere steder her rundt parkeringsområdene, men til slutt ble stedet valgt og nå er det på plass. Toalettene fra tidlig 80-tall skal etter hvert rives og nå er det dette som gjelder, sa Øystein Dahle, daglig leder i Jæren Friluftsråd.

Endelig sier mange, men nå er det toalett på plass ved Sandestranden.
Publisert: