I fire dager skal biskopen være her - sjekk programmet

Biskop Anne Lise Ådnøy skal i neste uka bruke store deler av tiden i Randaberg på Bispevisitas.

Biskop Anne Lise Ådnøy skal i neste uke på fire dagers bispevisitas i Randaberg.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:

BESØK: Når biskop Anne Lise Ådnøy kommer til kommunen i neste uke er det litt av hvert hun skal være med på i forbindelse med bispevisitas. Bispevisitas er en biskops besøk i bispedømmets menigheter. Etter norsk kirkerett skal bispevisitas holdes minst hvert sjette år i hver menighet - og nå er det altså Randaberg sin tur.

I fire dager skal biskopen rundt i kommunen på mange forskjellige ting. Randaberg24 skal dekke noe, men ikke alt.

Anne Lise Ådnøy ble vigslet til ny biskop i Stavanger bispedømme søndag 17. mars 20019 i Stavanger domkirke. H.M. Kong Harald deltokr i vigslingsgudstjenesten. I neste uke stiller biskopen i Randaberg - i fire dager.

Under de fire dagene besøket varer så er det som sagt mye som skal besøkes. Det starter tirsdag med møte med staben i menighetene i kommunen, men det skal også være deltakelse på ungdomskafé i kirken på Grødem

Ådnøy, som var domprost i Stavanger fra 2011 til 2019, skal også innom introbasen ved Grødem skole, noe som skjer dag to av besøket.

Det er et omfattede program, for under besøket skal det også være ulike møter med kommuneledelse, Landsbyforeningen, skoleledelse og flere.

Det hele avsluttes neste søndag hvor det skal være Visitasgudstjeneste i Randaberg kirke. Det hele avsluttes med fotballturnering, for biskopen stiller med eller uten fotballsko på Teccon Cup.

Publisert: