Sjekk Henningsens nye jobb - reiser til fjells

Eirik W. Henningsen fra Randaberg reiser til fjells i sin nye jobb.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:

PRESSEMELDING: Tidligere Viking-sjef Eirk W. Henningsen fra Randaberg har fått seg ny jobb.

Arbeidssted er Sirdal. I dag kom denne pressemeldingen til redaksjonen.

«Sommeren er nå i gang i Sirdal Skisenter og Sommerpark og vi gleder oss til å åpne alle de forskjellige produktene som vi har nå på sommeren. Klatreparken er alt i gang i helger og vannparken er ute for de tøffeste.

Vi har de siste årene bygget oss opp med mange forskjellige produkter, både vinter og sommerstid. De siste årene har vi fått klatrepark, mountain cart, vannpark, restaurant, overnatting  og ikke minst Juving i Dorgefoss, i tillegg til at vi har det største skisenteret i distriktet med 75.000 besøkende vinterstid.

De siste årene har vi delt daglig leder med Sirdal Eiendom og Sirdal Bygg, men ser nå at vi trenger en daglig leder på fulltid her i Sirdal Skisenter og Sommerpark.

I den anledning har vi vært utrolig heldige, og ansatt Eirik W. Henningsen.

Eirik kjenner dere nok best fra hans tid i Viking fotball hvor han var daglig leder frem til 2020. Vi gleder oss veldig til å få han inn som daglig leder hos oss, allerede fra 10 juli. Eirik har etter vår mening helt perfekte egenskaper til å drifte vårt anlegg videre de neste årene, og ikke minst ta oss videre i utviklingen her i Sirdal».

– Ved å få Eirik inn i ledelsen i anlegget så får vi en utrolig erfaring inn i organisasjonen, og ser frem mot det han kan gjøre for oss, sier Øystein Tjørhom, nåværende daglig leder og styremedlem ved Sirdal Skisenter og Sommerpark.

Publisert: