SNØ: I dag våknet Randabergs befolkning til flere titall centimeter med snø.

Randaberg24 var tidlig rundt for å sjekke ut den snødekte bygda, hvor lag med nysnø var å se på det meste av hustak, trær og kjøretøy, og undertegnede vil samtidig advarer mot glatte veier.

I en av Randabergs mange akebakker, i boligfeltet like ved Viste strandhotell var det fullt av familier som akte og hygget seg i snøen. Det var rift om bakken og en av dem som hadde tatt med seg akebrettet, og var den første ut for å hygge seg i snøen var Linus Kastrup Siliander.

Chrisoffer Haaland og Oliver Finnestad er enig om en ting; snø er gøy. De håper også den blir liggende en stund framover.

— Jeg tenkte sånt jess, jess, jess, sier Linus Kastrup Siliander da han dro til side gardinene på gutterommet sitt, og så at veien i boligfeltet var dekket med snø og når han så det dalte snøfiller ned.

— Dette er en tidlig julegave, måtte den bare vare, slik vi får en hvit jul, fortsetter Siliander.

Han har i dagene framover planer om å bygge snømenn med familien, ake ned akebakken flere hundre ganger sammen med kamerater og naboer, og ha snøballkrig med sin far.

— Det er løye når far kaster snøball, han lager som oftest mye større snøballer enn meg, forteller Siliander, som ønsker seg nytt akebrett til jul.

— Dette er Randabergs beste akebakke, og jeg kommer bare til å bruke den i tiden framover, avslutter Siliander, som ikke har planer om å gå til skolen på ski, men et stort ønske om at snøen blir liggende til nærmere nytt år.

Se flere bilder fra akebakken;