Vi pratet med listetoppene for Rødt og INP

Til venstre Atle Løking (INP) og Marius Løhre Svanteson (Rødt) drev for første gang valgkamp i Randaberg.
  • Simen Ingemundsen
Publisert:

POLITIKK: Politikk var noe av hva det ble rettet ekstra stort fokus på under gårsdagens vårmarken, på scenen var det en politisk time ledet av avisens egen Per Thime, og på torget hadde hvert av partiene sitt eget telt. Det ble delt ut kulepenner, frukt- og lakrispastiller og mange andre valgartikler.

Randaberg24 tok en prat med Rødt sin listetopp, og Industri og næringspartiet (INP) sin førstekandidat. Skole og oppvekst er noe de begge er enig om må forbedres i bygda.

— Vi tror at Randaberg trengte dette sentrumsnære partiet, og vi håper å ta stemmerne fra Fremskrittspartiet og Senterpartiet, sier Atle Løking som vil ha bort yrkespolitikere og inn med arbeidspolitikere. For dem er nemlig det å være skitten under neglene et minimum, altså fem års arbeidserfaring med andre ord.

— Vi i Rødt mener at det trengs mer politisk konkurranse i Randaberg, og ønsker å hente sofastemmerne og de som stemmer blankt. Vårt mål er å få blant annet dem til å stemme på oss, sier Marius Løhre Svanteson, som i valgkampen retter fokus mot helse og oppvekst.

Begge er enig om at eksisterende bygningsmasse må forbedres, og at det må bli slutt på bruken av kommunens penger på unødvendige ting. De mener begge at kommunen har brukt hinsides med penger, og kaller det nye sykehjemmet til 200 millioner for galskap. Nå ønsker de slutt på overskridelser, og fokus på å forbedre blant annet ventilasjonen på Harestad skole og ta i bruk Vistestølen som per nå står å forfaller.

Se bildene våre av politikerne som drev valgkamp under årets vårmarken:

Publisert: