— Alle ungdommer er velkomne til workshop

Det er delte meninger om nytt ungdomstilbud blant elevene ved Harestad skole.
  • Simen Ingemundsen
Publisert:

UNGDOM: Torsdag 8. desember er bygdas ungdommer invitert til en aldri så liten workshop i Frivillighetens hus.

Morten Kvanvik Rønne inviterer på pizza og brus, og hele huset, både første og andre etasje blir arena for ulike stasjoner hvor ungdommene får medvirke med sine tanker.

— Alle ungdommer velkomne til workshop. På denne måte ønsker vi å involvere ungdommene i arbeidet med nytt tilbud fra starten av, sier Morten Kvanvik Rønne og legger til.

Det er ikke lenge til ungdomsrommet på Frivillighetens hus åpner.

— For oss er det viktig å møte ungdommene ansikt til ansikt, og få vite hvilken retning vi som skal sette i stand tilbudet skal gå. Derfor er det veldig viktig med en skikkelig gjennomgang i startfasen.

Rønne anbefaler at ungdommene i god til før har sine tanker rundt nytt ungdomstilbud klare, som de kan fremlegge den 8. desember.

— Vi ønsker å vite hva et tilbud bør inneholde, hvor et tilbud bør være, hvordan det bør utformes og når det passer å ha dørene åpne til et nytt tilbud, sier en giret Rønne og avslutter.

— Det er mange som ønsker ungdommenes innspill! Det er bredt spekter av folk, organisasjoner, tjenesteområder i kommunen, og politikere som står bak dette.