LITT FEIRING: Randaberg overbeviste og vant 3–0 i kampen mot landets nest beste lag, Koll.

For det er Randaberg som er det beste laget, og i søndagens kamp viste de virkelig akkurat det.

Jo, det var stort sett en jevnspilt kamp, for settsifrene ble 23–25, 17–25 og 26–28.

– En fantastisk godt gjennomført kamp fra spillerne. Dette var mye god volleyball og jeg er så sykt stolt av det damene leverer. Idag viser vi tydelig at vi er landets beste lag, sier trener Espen Sørbø til Randaberg24.

I kampen var det flere spillere som virkelig sto fram. Ukrainske Dasha Stuzhuk hadde ikke flest poeng, men spilte i dag sin beste kamp i RIL-drakt. Hun var en viktig og god spiller i dagens kamp.

Dasha Stuzhuk spilte sin beste kamp i RIL-drakten, og den kom mot Koll. Hun blir fremhevet som en viktig spiller i dagens 3–0 seier mot Koll. Foto: Arkivbilde, Per Thime

– Dasha spiller sin beste kamp, men største forskjell spiller for spiller opp mot Koll sine er nok Live (Sørbø) fra opplegger posisjon. Men, alle jentene leverer solid og vi har egentlig alle x faktorene hos oss og derfor vinner vi hvert eneste sett. Wilde Jakobsen var rå i flere av de tøffe situasjonene våre i tillegg. Dette var solid, rett og slett og det er en gledens dag.

Søndag kveld er laget på vei hjem, men ennå ventende på Gardermoen.

– Her får vi kost oss, faktisk i noen timer før flyet lander på Sola sent i kveld. Jentene koser seg og det har de god grunn, til, slår treneren fast.