— Må vel si at årets ferie ligger høyt oppe på listen

Sommeren 2023 betyr også Sommerdrøsen her på Randaberg24.

Rolf Tore Sande med sine.
  • Simen Ingemundsen
Publisert:

SOMMERDRØSEN: I dagens drøs har vi pratet med styreleder for Landsbyforeningen, Rolf Tore Sande.

Vår sommerdrøs har etter hvert blitt en tradisjon, for det er fjerde gang vi har denne reportasje-serien, og da er det en tradisjon.

1. Hva er dine ferieplaner dette året?

— Denne sommeren har vi vært sammen med min bror Tom Ørjan med familie i USA. Nærmere bestemt Florida. Først hadde vi tre fine dager i Magic Kingdom og Universal parkene. Der fikk både små og store utfolde seg høyt og lavt. Etter parkene leide vi ett fantastisk hus i Cape Coral, her nøt vi rolige dager med basseng, shopping og fikk delta på den store feiringen av 4. juli. Dagen startet kl. 06.00, med løp kl. 07.00. Avslutningen var ett vanvittig fyrverkeri og konsert på kvelden. Avslutningsvis av ferien var vi en dag i Key West og Miami før vi reiste hjem. Ferien har vært en blanding av opplevelse, avslapning og storby. Rett og slett fantastisk.

2. Hva pleier du/dere å gjøre mens dere er på sommerferie, er det ting dere alltid må gjøre?

— Feriene våre har de siste årene vært en tur til svigerfars leiligheten i Spania, selv om dette året ble litt annerledes. Ellers så nytes de fine dagene hjemme på terrassen og med en god bok.

3. Hva er egentlig ditt beste ferieminne og hvor var dette?

— Må vel si at årets ferie ligger høyt oppe på listen. Miksen av opplevelser og rolige dager har vært fantastisk. USA og Cape Coral er å anbefale.

4. Hva synes du er det beste ved å ha ferie? Klarer du da å koble ut alt annet?

— Det beste med ferie er at man kan koble litt av PC-en, håndball og annet hverdagslig stress. Klarer aldri å legge jobben helt vekk, men jeg styrer det litt selv. Da kan jeg jobbe litt med morgenkaffen. Ellers er det fantastisk å få god kvalitetstid sammen med familien uten å måtte styres av klokke og logistikk kabal, jeg lese bøker (eneste tiden på året jeg får lest), og får sol og varme. Da er sommeren på sitt beste. Jeg ser de melder regn denne uken, så nå er jeg tilbake på jobb.

Publisert: