LETER: Tidligere i dag leste du om Mette som savnet katten sin. Nå er det en positiv utvikling.

– Klokken 12:40 gikk Susi i fellen og nå er hun trygt hos meg, sier Mette Thostensen.

SAKEN VAR DENNE: – På påskeaften døde min fraseparerte mann, noe som er trist i seg selv. I Goadalen kjøpte vi for rundt to år siden hus og det er pusset mye opp, forteller Mette Thortsensen.

Huset i Goadalen er i øyeblikket forseglet, for det skal foretas obduksjon av avdøde.

– Det er vanlig med obduksjon, det vet jeg. Men da vi ble separert og jeg flyttet så ble det igjen to pusekatter i huset. Jeg har fått tak i den ene katten, men den andre, Susi, har jeg ikke kontroll på. Den kan være innendørs i huset, forteller hun videre til Randaberg24.

Mette la ut en melding på Facebook, på gruppen som heter «Dyr savnet og funnet Stavanger Omegn».

Hun forteller at det er en katteluke som kan brukes.

– Jeg er dyrevenn og for meg er det helt forferdelig å vite at hun er alene nå. Susi er knyttet til den andre pusekatten som vi har fått tak i. Det er plassert ut mat og vann utendørs og alt har vært borte. Men jeg vet jo ikke om det er min katt som har spist, for det er mange katter i nabolaget, sier hun videre.

Onsdag formiddag var hun på plass ved huset i Sørlibakken.

– Jeg må gjøre det jeg kan for å finne Susi. I går var jeg her i flere timer og skal det samme i dag. Jeg vet at katten ikke liker seg i bur, så hvis den er ute så blir det heller ikke lett å få den på plass. Men, jeg vet jo ikke om den er inne eller ute, så dette er ganske fortvilende, kan jeg si.

Hun bruker altså mange timer på dette, i håp om å finne katten utendørs. Hun har satt på plass en kattefelle - i håp om at pusen kommer der.

– Susi er grå av farge, men dessverre - jeg vet ikke om den er ute eller inne i huset. Jeg vil inn og se, men det er avstengt, avslutter hun og ber også folk i nabolaget se etter den grå katten, hvis den er utendørs.