Feiret 1. mai med frokost og eksklusivt besøk

|Frokost: Eggerøre, karbonader, røykelaks og roastbiff var bare noe av det Arbeiderpartiets |Leder: Takket være Maria Randeberg ble det en godt besøk 1. mai frokost.|
  • Simen Ingemundsen
Publisert: Publisert:

1. MAI: 

Det er en stund siden sist Randaberg Arbeiderparti inviterte til 1. mai frokost i kantina på kommunehuset, faktisk nærmere 10 år.,

Takket være Maria Randeberg ble det 1. mai frokost.

Grunnen til at tilbudet forsvant, var oppslutningen, enten det var like før en langhelg eller like før en konfirmasjonshelg, folk hadde rett og slett ikke tid.

— Velkommen og gratulerer med dagen alle sammen, vi kan begynne med sangen «Syng høyt kamerater», åpnet Randeberg i plenum.

For anledningen hadde Stortingsrepresentant Tove Elise Madland tatt turen. Hun er født og oppvokst i bygda, men har vært bosatt en del år i Vindafjord.

I sin tale holdt hun fokus på Putins krig, krisen i jordbruket og pandemien, samt fremtiden til Arbeiderpartiet.

— Gratulerer med dagen kamerater. Takk for at dere inviterte meg. Jeg er glad jeg er medlem i et parti som ser lengre enn kun landegrensen, åpnet Madland sin tale.

Hun fortalte i sin tale hvordan Arbeiderpartiet jobber mot sosial dumping og hvor viktig fagbevegelsen er for partiet, samt avsluttet sin tale med kritikk til forrige regjerings måte å midlertidig ansette folk.

— Vi skal sikre at vanlige folks stemmer blir hørt i kommunestyresalen. Gratulerer med dagen.

Etter stortingsrepresentantens tale ble det felles allsang av sangen «Ta hverandre i handa og hold», før kaken ble sprettet og frokostmøte var over.

Eggerøre, karbonader, røykelaks og roastbiff var bare noe av det som ble servert. I tillegg ble det servert kake.