1. MAI:

Det er en stund siden sist Randaberg Arbeiderparti inviterte til 1. mai frokost i kantina på kommunehuset, faktisk nærmere 10 år.,

Takket være Maria Randeberg ble det 1. mai frokost. Foto: FOTO: Simen Ingemundsen

Grunnen til at tilbudet forsvant, var oppslutningen, enten det var like før en langhelg eller like før en konfirmasjonshelg, folk hadde rett og slett ikke tid.

— Velkommen og gratulerer med dagen alle sammen, vi kan begynne med sangen «Syng høyt kamerater», åpnet Randeberg i plenum.

For anledningen hadde Stortingsrepresentant Tove Elise Madland tatt turen. Hun er født og oppvokst i bygda, men har vært bosatt en del år i Vindafjord.

I sin tale holdt hun fokus på Putins krig, krisen i jordbruket og pandemien, samt fremtiden til Arbeiderpartiet.

— Gratulerer med dagen kamerater. Takk for at dere inviterte meg. Jeg er glad jeg er medlem i et parti som ser lengre enn kun landegrensen, åpnet Madland sin tale.

Hun fortalte i sin tale hvordan Arbeiderpartiet jobber mot sosial dumping og hvor viktig fagbevegelsen er for partiet, samt avsluttet sin tale med kritikk til forrige regjerings måte å midlertidig ansette folk.

— Vi skal sikre at vanlige folks stemmer blir hørt i kommunestyresalen. Gratulerer med dagen.

Etter stortingsrepresentantens tale ble det felles allsang av sangen «Ta hverandre i handa og hold», før kaken ble sprettet og frokostmøte var over.

Eggerøre, karbonader, røykelaks og roastbiff var bare noe av det som ble servert. I tillegg ble det servert kake.  Foto: FOTO: Simen Ingemundsen