SOMMERDRØSEN: Som de to foregående årene skal Randaberg24 har sin lille sommerdrøs med forskjellige folk.

Utgangspunktet er bare noen ganske få spørsmål til hver og en. Samtlige år de samme spørsmålene og svarer for seg ut fra det.

Dette året er det disse fire spørsmålene som er utgangspunktet:

* Hva er dine ferieplaner i sommer?

* Har du et ferieminne du husker spesielt godt?

* Hva gjør du på når du er ute på en feriereise?

* På hvilken måte er årets sommerferie annerledes for deg, hvis den er det?

I dag er det Olav Nybø som er gjest og som skal forteller mer om sin sommer. Nybø er tidligere brannmann, men han er også engasjert mye innen det frivillige Randaberg. I tillegg er han aktiv innen lokalpolitikken, blant annet i utvalg som Venstre-representant.

Her er noe om ferieplanene.

— Nå første helg i juli kjører fruen og jeg MC til Danmark for å se en etappe i Tour de France.

Rittet starter nemlig i København med en prolog på 13,3 kilometer og skal også de neste to påfølgende dagene sykles i flate Danmark mellom Roskilde og Sønderborg.

— Deretter blir det hjem på hytte på Foreneset der vi skal kose oss sammen med venner og familie. Siste uke i juli blir det tur til Iselin og Eivind som er på hytta si i Lødingen.

Familien trives altså utmerket i vakre Ryfylke, men det er også minner fra andre feriereise å trekke fram.

— Et ferieminne som jeg husker spesielt godt er nok det når vi var på safari og deretter badeferie i Kenya i 2020.Når jeg er på ferie liker jeg godt å gå turer i fjellet , kose meg i strandkanten sammen med barnebarn og i tillegg gjerne en lang padletur.

Årets sommerferie er altså ikke noe spesielt annerledes enn det den pleier å være.

— Det eneste er at vi ikke har vært i nærheten av vurdere flyreise til utlandet. Den usikkerheten vil ikke plages av i sommer, sier han til slutt.