NOMINASJON: Rogaland FrPs nominasjonskomité har sendt førsteutkastet av partiets fylkestingsliste til lokallagene og ber nå lokallagene om innspill og ytterligere navn til førsteutkastet på 21 personer. Rogaland FrP skal ta endelig stilling til fylkestingslisten på nominasjonsmøtet som avholdes 29. oktober.

- I år er det usedvanlig mange sterke kandidater i FrP, som ønsker å representere partiet i fylket. Nominasjonskomiteen har derfor hatt et luksusproblem med å plukke ut de beste kandidatene, sier Kristoffer Sivertsen, leder av Rogaland FrPs nominasjonskomité i en pressemelding.

På listen som inneholder 21 navn er det ett fra Randaberg.

Robert Raustein står foreløpig på 17. plass på listen. Tor Bernhard Harestad, fra Randaberg, men bosatt på Bru, er på 15. plass på listen som foreløpig toppes av Svein Erik Indbjo fra Haugesund.

Fylkestingslisten er satt sammen av kandidater fra hele fylket og med kandidater av ulike aldre og bakgrunner.

- Det er en veldig sterk kvinnerepresentasjon på fylkestingslisten. Det er vi stolt av. Det speiler at det er mange dyktige og engasjerte kvinner i Rogaland FrP som vi ønsker å gi muligheten til, fordi de rett og slett er best i hard konkurranse med flere dyktige menn.