KULTUR: Like før påske ble de nominerte til fagprisene i Gullruten kjent, og «Kids in crime» ble nominert til seks priser, deriblant beste manus og beste regi.

— Det er helt crazy at «Kids in Crime» er nominert til så mange fagpriser, sa en stolt Teodor Bø til Randaberg24 den gang.

I dag ble det kjent at «Kids in crime» er nominert til ytterligere tre priser; beste birolle til Jakob Oftebro, beste skuespiller til Kristian Repshus, og den gjeveste prisen av dem alle; beste dramaserie.

Av totalt 19 nominasjoner til TV 2, gikk tre av dem til «Kids in crime» som Teodor Bø har vært medprodusent på.

Bildene under er det Teodor selv som har tatt;

— Det er ellevilt, helt uvirkelig og en seier for hele «Kids in crime»-gjengen, sier Bø og legger til.

— Jeg hadde ikke sett for meg dette. Det er ikke mange år siden jeg sprang rundt med kamera på Randaberg og laget amatørfilmer, og nå sitter jeg her som medprodusent for en serie som har mottatt hele ni nominasjoner til årets Gullruten.

Gullruten feirer 25 år i år, og prisene deles ut 12. mai, inntil da må Teodor Bø senke skuldrene og smøre seg med tålmodighet.

— Akkurat nå feirer jeg og Kristian Repshus med en utepils i nydelig vær like ved Operahuset. Vi må bare banke i bordet og nyte det som kommer, avslutter Bø som var ferdig med utdannelsen i Oslo i 2021. Det lover godt for Bø, vi i Randaberg24 ønsker han uansett masse lykke til.

NTB melder at det var påmeldt over 450 bidrag til årets Gullruten, og 111 jurymedlemmer fordelt på fagjuryer for alle kategorier har vurdert de påmeldte bidragene. Juryene har bestått av representanter fra Viaplay, Warner Bros. Discovery, VGTV, TV 2, NRK, Virke Produsentforeningen, Filmforbundet, Dramatikerforbundet, NOPA, Norsk VFX-forening og studenter fra Høgskulen i Volda og Høgskolen i Innlandet.