Møyfrid og Bjørg har vært frivillig i til sammen et kvart århundre

Møyfrid og Bjørg ble tatt opp på scenen for å prate om frivillighet i menigheten.
  • Simen Ingemundsen
Publisert: Publisert:

FRIVILLIGHET: I Randaberg menighet finnes det utallige frivillige, som står på for barna, ungdommen, og de voksne, samt de eldre i kirken. I kveld ble de satt pris på med et bedre måltid og hyggelig underholdning i Randaberg forsamlingshus.

De som stod for underholdningen var det nyoppstarta Randaberg Soul Teens, og mennene i Randaberg Yngre Mannskor. I tillegg var Svein Sørnes fra Landsbyforeningen innom for å holde sitt inspirerende foredrag om hva som skaper bygda vår. Hvor han poengterte gang på gang hvor viktig frivilligheten og ildsjelene i Randaberg er.

— Takket være dere frivillige klarer vi å holde liv i en levende kirke, sier barne-og familiearbeider, Ingrid A. Waage, som hadde planlagt på forhånd å ta fram to frivillige i menigheten.

Møyfrid og Bjørg kunne fortelle om sitt lange liv som frivillig, for disse to damene har til sammen vært frivillig for Randaberg menighet i et kvart århundre. Noe som de ble applaudert for.

Møyfrid kunne fortelle at hun i løpet av sine 13 år som frivillig, hadde vært med i menighetsrådet, og arbeidsutvalget for å nevne noe. Samtidig hadde hun også hjulpet til på søndagsskolen.

— Det er alle de hyggelige folkene i menigheten som gjør at jeg fortsatt er frivillig, sier Møyfrid.

De er begge tilflyttere, og det første frivillige arbeidet som Bjørg gjorde var å drifte aktivitetshuset på Endrestø, noe som ga henne.

— Jeg har i løpet av mine 12 år som frivillig vært ansvarlig for søndagsskolen, hatt ansvaret for forsangerne under gudstjenester, og hatt grupper med konfirmanter hjemme på opplæring, sier Bjørg, som til tross for en travel hverdag hjemme har fått kabalen til å gå opp.

De ble applaudert ned fra scenen, før barne-og familiearbeider, Ingrid A. Waage, nok en gang poengterte hvor viktig deres frivillige arbeid i menigheten er.

Publisert: