– Jeg kjente ingen av dem som er med, nå gleder vi oss til premieren

Dere kan glede dere. alle dere som har kjøpt billetter til bygderevyen. Simen Waksvik er en av dem som er med på dette som rett og slett blir løye.

Det er mange roller som skal spilles når det er revy på Randaberg. Simen Waksvik er i flere roller, her som ordfører, korrekt antrukket med både flosshatt og ordførerkjede.
  • Per Thime
Publisert:

KULTURSCENEN: - Jeg synes dette er fantastisk moro å være en del av. Nå har vi øvd og øvd, i flere måneder og vi begynner å bli klar, sier Simen Waksvik i en ørliten pause.

I går var det øving, med kostymer for første gang. Kostymer som satt som ei kule og hvor opp til flere av dem blir lett gjenkjennelig på både tema og hvem man prater om i bygderevyen.

– Nå er jeg ordfører, for det må være med i en revy som dette. For meg som er innflytter til Randaberg er dette en finfin måte å bli kjent med både folk og det som man er opptatt av her i kommunen. Det er en kjempegjeng å være sammen med - og Espen Hana som instruerer er fantastisk kjekk å jobbe sammen med.

Simen Waksvik spiller flere roller, hvor ordfører-rollen virkelig er bra.

Waksvik forteller at han meldte seg på da han så oppslag om revyen.

– Ja, dette hadde jeg veldig lyst til, så jeg nølte ikke, tok fart og meldte meg på. Vet du, jeg kjente ikke noen av dem som er med i revyen, men for en gjeng det er blitt til. Når premieren kommer skal vi være klare.

Mye tyder på at han har rett i det, for det er også mye som sitter som ei kule, eller som det skal.

– Jeg er så imponert av denne gjengen, de imponerer meg hver gang jeg er her. Nå er det kort tid igjen til premiere, men gjennomgangen i dag med kostymer var meget bra. Dette er en gjeng amatører som virkelig skal være stolt av seg selv, sier Espen Hana, som en gang i tiden selv startet med amatørteater/revy.

Espen Hana lar seg imponere av gjengen som er med i bygderevy på Randaberg.

Foreløpig er det solgt rundt 700 billetter til de tre forestillingene, noe som ikke er så aller verst.

– Men vi har veldig lyst på ha fulle hus, så løp og kjøp som det heter. Det er flere firma i Randaberg som har kjøpt mer enn 20 billetter til sine ansatte og som skal gå. Dette er en ypperlig anledning til en samling for firma, foreninger, venner og for alle andre, sier Marita Håland, for anledningen i en blå kjole.

Bygdarevyen «Opp med et smell» har premiere 11. november, men spilles også både 12. og 13. november.

– Løp og kjøp billetter, for dette gleder vi oss til, sier Marita Håland.

Når premierdagen er her, da er det flere flotte nummer man kan få med seg. De lokale amatørene gjør virkelig en jobb det er verdt å få med seg.

– Vi øver og øver, litt over det meste. Jeg for min del øver en del i bilen mens jeg kjører. I stedet for å snakke med meg selv så øver jeg på replikkene. Nå har vi øvd i seks-sju måneder. Klar er vi ikke, men vi begynner å bli klar, sier Frode Køningsberg. Han som i en av sine roller spiller en kjent tv-kokk, hvor selv stemmen til vedkommende er lik.

Det er bare noe av det du har å se fram til i revyen hvor selv undertegnede hører sitt eget navn, opptil flere ganger. Noe som bare er moro!

Frode Køningsberg spiller også flere roller, hvor denne som tv-kokken virkelig er bra. Selv stemmen er lik.

I går var det altså første test med kostymer på scenen. Her ligger det også mye arbeid bak. Både symaskiner og fingre har trolig gått varme den siste tiden, men resultatet damene leverer er topp - for her er det mange antrekk å glede seg til.

Bygdarevyen øver. | By Randaberg24 | Facebook
Damene på bildene har virkelig bidratt for bygderevyen. Symaskin er godt brukt til det møysommelige, men trolig også kjekke arbeidet. Resultatet som er levert fra «systua» virker å være utmerket. På bildet ser vi Anne Ingunn Gilje, Kari Helene Gryte, Venke Viste og Mette Solvik Bjørnø.