NATTERAVN: Det var da Arbeiderpartiets medlemmer leste om mangel på natteravner i bygda, de tok kontakt Bente Monica Reilstad og meldte seg til tjeneste. I kveld gikk de rundt i gatene for å gjøre bygda trygg.

— Det å få gå rundt å treffe ungdommene i bygda vår er så utrolig kjekt. Vi fikk tatt noen dansetrinn inne på U59, og har tatt noen runder ved de områdene hvor det lett kan oppstå noe. I dag vil vi si det god stemning blant ungdommen. De kommer å slår av en prat, og det er tydelig de koser seg, sier Ingvild Lundbakk Denut.

Denut sammen med sin tanteunge Håvard Flatebø. Foto: Privat

De som gikk natteravn i kveld var Anne Solheim Pettersen, Vibeke Berge Hansen, Eivind Vistnes og Ingvild Lundbakk Denut.

— Det er en kjempekjekk oppgave, og vi vil bidra mer hvis det trengs. Kanskje de andre politiske partiene også kunne tenke seg å bidra? På denne måten blir vi jo mer synlige for ungdommene våre, avslutter Denut.

Randaberg Arbeiderparti ønsker å bidra til at de flotte ungdommene kan gå trygt på Randaberg og at de vet det er noen voksne som passer på og tar vare på dem.