ST. HANS: Førstkommende torsdag er det feiring av St. Hans, men på Viste blir det verken grill- eller bållukt. Randaberg musikkorpse som lenge har hatt ansvar for feiringen, ser seg nødt til å avlyse årets feiring.

Det bekrefter korpset i dag - etter at det ble antydet at det kunne bli slik i en arrtikkel i Bygdebladet i forrige uke.

— Ganske synd, vi har hatt det i mange år, men på grunn av at det koster en del og krever en del ressurser har vi ikke mulighet i år, sier Signe Gevik leder for korpset.

Dermed blir det ingen folkefest på stranden torsdag 23. juni. Korpset gikk tidlig ut med henvendelse til andre foreninger og lag, dette for å redde den tradisjonelle festen, men ingen ga respons for å ta på seg ansvaret. Det er heller ikke første gang det avlyses, i 2020 ble det heller ingen bålfest på Vistestranden.

— Vi håper selvsagt å ha større kapasitet neste år. Det er ingenting som gleder mer enn en skikkelig folkefest i anledning St. Hans på Viste, avslutter Gevik.

Skal du brenne bål og/eller har invitert venner hjem i anledning St. Hans feiringen, eller vet om noen som skal, tips oss gjerne på tips@randaberg24.no.