KNALLKJEKT: Superlekene er et idrettsarrangement for alle aldre og alle funksjonsnivå – og i helgen som var hadde Randaberg med to ivrige deltakere.

Både Geir Rygg og Jarle Nedrebø er aktive innen helsesporten i kommunen. Når Superlekene arrangeres er selvsagt begge med.

Jarle Nedrebø fikk et hyggelig møte med artisten Kjartan Salvesen, blant annet kjent fra Stavangerkameratene. Foto: Privat

— Ideen med lekene er å la deltakerne få prøve ulike idretter for å bli inspirert til fysisk aktivitet, samt fremme livskvalitet, trivsel og sunn konkurranse, sier Irene Vika Jaatun, ved Fritidsavdelingen i kommunen.

Inspirert var de to lokale utøverne i aller høyeste grad. Det er er flere aktiviteter å velge i, men for Geir Rygg ble det også en travel helg.

Han deltok nemlig på svømming, volleyball, friidrett, innebandy og boccia. En travel, men kjekk helg.

Tom Tvedt er leder av Norsk Forbund for Utviklingshemmede. Han fikk et hyggelig møte med både Jarle Nedrebø og Geir Rygg under Superlekene. Foto: Privat

For Jarle Nedrebø ble det deltakelse under to aktiviteter. Han stilte inn siktet og sendte bocciakulene mot målet, og traff nære nok. I tillegg var Nedrebø med på volleyball, en ikke ukjent idrett for randabergbuen.

— Vi hadde en utrolig kjekk helg som ble avsluttet med fest på Scandic Stavanger airport hotell med god mat og dans.

FAKTA: Fredag arrangerte man diverse svømmedistanser i Kvernevik svømmehall og lørdag var det duket for innmarsj av alle deltagerne sammen med Gjallarhorn korps.

* Tom Tvedt, forbundsleder for NFU åpnet lekene.

* Det ble konkurrert i håndball, fotball, friidrett, judo, turn, volleyball, innebandy og boccia.