Leserbrev: – Når jeg kommer ut på veien forsøker han å presse meg av igjen

– Der begynner han å skrike meg opp i ansiktet og dytte meg fysisk hardt, mens han er iført uniform fra der han jobbet, skriver en mann til Randaberg24.

  • Redaksjonen
Publisert:
Denne artikkelen er over ett år gammel

MENINGER: « – Hei ! Jeg dele en ekkel opplevelse på Kyrkjeveien i dag.

Jeg syklet på sykkelstien ned Kyrkjeveien fra rundkjøringen på Goa, iført refleks og lys på sykkelen.

Randaberg24 kjenner identiteten på vedkommende som har skrevet stykket.

Jeg ser det står en bil med lys på i motsatt gående kjørefelt på veien. I det jeg nærmer meg finner sjåføren ut at han skal snu og kjører opp på fortauet og blokkerer hele fortauet/sykkelstien hvor jeg da må stoppe.

Jeg hever armen for å signalisere: «Hva er det du gjør?/Se deg rundt!».

Da begynner han å skrike ut vinduet og «kjefte» på meg, hvor jeg sykler videre mot sentrum. Når jeg kommer ut på veien, da det ikke er fortau videre, forsøker han å presse meg av veien og tar gjentatte bremsesjekk foran meg, alt dette mens han skriker/kjefter ut vinduet til meg.

Jeg blir redd, da jeg ikke har noe å stille opp med som syklist mot en bil, og klarer å komme meg forbi ham, og i frykt legger meg midt i veien for å forhindre at han kommer forbi meg.

Da jeg sykler inn mot landsbylegen fortsetter han å skrike stygge ting til meg hvor jeg i ergrelse rekker fingen til ham, da jeg er lei av denne oppførselen hans.

Da hører jeg han tråkker på pedalen og kjører rundt Landsbylegen og sykkelbutikken og stanser rett ved fortauet for å løpe bort til meg som står og parkerer sykkelen. Der begynner han å skrike meg opp i ansiktet og dytte meg fysisk hardt, mens han er iført uniform fra der han jobbet.

Mellom dyttingen tar jeg tak i et kort han har for å få navnet på ham. Etter hvert når han slutter å dytte meg, og fortsatt skriker og kjefter på meg, tar jeg frem mobilen og tar bilde av både han og bilen hans.

Han kjører til slutt. Etterpå var jeg redd for å forlate sykkelen min, da jeg var redd han skulle komme tilbake og gjøre hærverk på den.

Synes dette var en utrolig dårlig opplevelse, spesielt med tanke på at han bar både uniform og andre gjenkjennelige ting fra stedet han jobbet.

Jeg vet egentlig ikke helt hva jeg skal gjøre, men vurderer å anmelde ham.

Tenkte jeg ville forsøke å dele denne opplevelsen med dere i hvert fall, for slik oppfører man seg ikke».

Hilsen

Syklisten

Randaberg24 har tatt bort navnet på vedkommendes arbeidsplass, men skal sjekke opp saken mer onsdag.

Publisert: