Anleggshotellet nærmer seg - du kan ennå søke jobb

Det er god Rogfast-aktivitet ved Harestad for tiden. Anleggshotell og brakkerigg er stadig et skritt nærmere ferdigstillelse.
  • Per Thime
Publisert:

HARESTAD: Aktiviteten og farten står det ikke på når man skal klargjøre og etter hvert ferdigstille anleggshotell, kjøkken og brakkerigg ved Harestad, like på nedsiden av E39.

Det er faktisk ikke mer enn noen få dager siden tømrere startet med grunnarbeidene langs bakken, men i formiddag er flere brakker montert - og flere er på vei til stedet.

I forbindelse med byggingen av verdens lengste undersjøiske tunnel, Rogfast, er det nemlig behov for mye plass. Stedet ved E39 skal det etter hvert være drift ved i minst sju år fremover.

Det er ikke mer enn noen få uker siden man søkte etter personell som kan jobbe som både kjøkkensjef og kokker til det som skal fungere som anleggshotell for arbeidere.

– Vi er godt i gang og jeg satt faktisk med dette nå, sier HR Manager Anne Beth Røttingen hos NOC AS som foretar ansettelser.

Det er bra tilgang på søkere til jobbene på Randaberg, men selskapet skal samtidig også ha samme type personell ved Rogfast-avdelingen på Bokn.

– Vi har bra søkertall, men vi har også noen ledige stillinger vi skal besette. Det er spesielt stillinger hvor helger inngår vi ser etter flere medarbeidere. Hvis det er noen randabergbuer som er interessert og klar for å stå opp tidlig, da er det bare å ta kontakt med oss, sier Røttingen - som selv er fra Randaberg.

Åpningen av anleggshotell/brakkerigg skulle vært 15. mars, men er noe forsinket. Foreløpig sier man i slutten av mars, men det kan også være når påsken er vel overstått.

I formiddag var det full aktivitet ved det som skal bli både anleggshotell med bevertning - og brakkerigg, hvor det også er et antall parkeringsplasser tilgjengelig.