Seier på hjemmebane - overtok tabelltoppen

Samarbeidslaget Randaberg/VBK spilte mot Bryne 3 i kveldens kamp i 4. divisjon.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:

FOTBALL: Randaberg/VBK var på hugget i kveldens kamp mot Bryne 3.

Det ble nemlig en fortjent seier til laget. I en jevnspilt førsteomgang tok hjemmelaget ledelsen da Alice Håversen Lindseth sørget for 1–0 ledelse etter 15 minutters spill.

Gjestene fra Jæren utlignet etter 37 minutter da Julie Robberstad satte ballen helt ned i det venstre hjørne for keeper Julie Matre Bergersen.

Bare to minutter senere var hjemmelaget i ledelsen igjen, for Mia Fjellheim Larsen sørget for 2–1 ledelse som holdt seg fram til pause - i det som var en jevn omgang.

Alice Håversen Lindseth scoret kampens første mål da Randaberg/VBK vant mot Bryne 3.

I andre omgang ble det også scoringer, men de lot vente på seg, men de kom kjapt.

Etter 66 minutter var det klart for 3–1, for Malin Sunde ville på scoringslista, som hun har vært tidligere.

To minutter senere var det Alice Håversen Lindseth som sørget for nok en scoring, hennes mål nummer to og da sto det 4–1 på ei eventuell resultattavle.

Det gikk altså med mot seier og klatring på tabellen. Da dommeren blåste av kampen var det klart, Randaberg/VBK vant kampen fullt fortjent 4–1.

Med seieren gikk Randaberg fra 4. plass og helt til topps på tabellen i 4. divisjon, men med to flere spilte kamper enn Hinna 2 på 2. plass.

Samarbeidslaget står med 12 poeng, samme som både Hinna 1 og Brodd.