Glenn Ivan Pedersen scoret Randabergs mål, men spilte bare 2. omgang.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:

FOTBALL: Frøyland scora tre ganger og vant dermed fortjent mot Randaberg i lørdagens sjette seriekamp.

Randaberg hadde ballen mest, men jærbuene sto godt i forsvar og sørget for at Randaberg ikke slapp til, nesten.

Frøyland scoret på de få sjansene de hadde, derfor vant de mot et svakt Randaberg-lag.

Frøyland var langt i fra overlegne i banespillet, men de var effektive og scorer tre ganger, hvor et par av målene knapt kan kalles målsjanser.

Laget tok ledelsen etter 14 minutter da Jonas Flåt Aas scoret. Randaberg hadde en ball i nettet i første omgang, men ble anulert for offside - noe som trolig var korrekt.

På overtid i første omgang var det klart for 2–0, for Tommy Tønnesen steg opp og doblet ledelsen.

I andre omgang var det Randaberg som hadde ballen mest, men hva hjelper vel det så lenge man ikke skaper sjanser - for det gjorde knapt laget, og flere av spillerne virket å ha skrudd av for dagen.

Frøyland gikk opp til 3–0 da Kristian Skurve Håland fikk gjøre som han ville, gikk fra cornerflagget og inn mot mål og satte ballen sikkert i mål, et lettkjøpt mål.

Randaberg reduserte da Glenn Ivan Pedersen scoret minuttet på overtid, men alt i alt en meget svak kamp fra hjemmelaget - noe trener Martin Hestvik var enig i etter kampen.

Se i vinduet under - og fakta fra kampen ser du her.

Flere bilder fra kampen ser du senere i kveld.