Landsbyforeningens Svein Sørnes er klar for nok en helg med juletorg på Randaberg. Foto: Arkivbilde

JULEAKTIVITETER: – Det er ingen tvil om at vi får mye positiv omtale av juletorget. Våre kjekke boder bidrar til et koselig og sjarmerende lite juletorg, sier Svein Sørnes i Landsbyforeningen.

To helger er gjort unna foreløpig, men det er ikke over, for det er jo ennå uker igjen til jul.

– Vi har bestemt oss for å foreta en full evaluering av juletorget etter at vi har gjennomført alle de fire helgene. Nøkkelen for suksess ligger naturlig nok i hvordan salget blir for de kommersielle aktørene. Mitt inntrykk er at de er fornøyd så langt og at vi skal foreta en oppsummering etter siste helg.

De to første helgene har hatt stor konkurranse, da det arrangeres svært mange julemarkeder og juletilstelninger rundt omkring i regionen.

Lørdag kommer traileren til Randaberg for første Foto: Coca Cola Norge
Jultorget er åpent igjen denne helgen, både lørdag og søndag. Foto: Per Thime

– Nå er vi veldig spent på kommende helg, da stenger vi som kjent veien foran kirken og rigger til for den populære Coca Cola- traileren. Lørdagen har juletorget utvidet åpningstiden . Søndag inviterer vi alle barn til å delta på «julekaraoke» med Elisabeth Sønneland. Elisabeth vil garantert skape den gode julestemningen med sitt store repertoar av julesanger. Alle barn som entrer scenen og synger (i sammen med Elisabeth) blir premiert med godterier.

Juletorget rigges ned i uken før julaften, og etter det, skal man altså gjennomgå de erfaringene som er gjort og vurdere hva, eller hovrdan det skal planlegges til neste års juletorg.

– Det er avgjørende at vi ved et slikt nytt konsept som dette lærer, erfarer og vurderer bredt hvordan konseptet kan utvikles best mulig fremover. Vi tror de to siste helgene blir knallbra og krysser fingre for at værgudene er på vår side – hvis det skjer, er jeg sikker på at vi kommer til å være rimelig fornøyd med gjennomføringen av første sesong med juletorg i Randaberg.