Etter to år med digital løsning, arrangeres åpent hus igjen

Det var i 2020 skole sist hadde åpent hus.
  • Simen Ingemundsen
Publisert: Publisert:

SKOLE: Neste onsdag, 25. januar inviterer Randaberg videregående skole igjen til åpent hus, og det er tre å siden sist.

Det blir servert kyllingsuppe, lapper og kaker, samt en mulighet for de som tar turen innom å bli kjent med fagene som tilbys og lærerne som underviser på hvert av fagene.

— Er du en tiende klassing, kjenner du en tiende klassing eller er du foreldre til en tiende klassing, da er du velkommen til Randaberg videregående skole sitt åpent hus, melder skolen.

Randaberg videregående har elektro og datateknologi, studiespesialiserende, helse- og oppvekstfag, teknologi og industrifag, påbygg til generell studiekompetanse og tilrettelagt opplæring.

— Det blir også informasjonstorg ved inngangene betjent av rådgivere, ledelse og lærere. I tillegg skal elevrådet har egen stand, og Godt Gjort åpner butikken. Så velkommen skal dere være, sier Marit Breivik Bø.

Det blir også presentasjon av tilbudet på skolen og karriereveiledning i auditoriet fra kl. 17.00, og foreldremøte for foresatte til elever på VG1 kl. 19.00-19.30.

I fjor og i 2021 var opplegget digitalt, og det er derfor første gang skolen åpner dørene for besøkende i anledning åpent hus på tre år.

Publisert: