53 navn er klar - to lokale på listen før endelig nominasjonsmøte

Renate Kolnes er på 26. plass på Høyres liste til fylkestingsvalget 2023 - før det endelige nominasjonsmøtet avholdes 19. november.
  • Redaksjonen
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over ett år gammel

POLITIKK: Ole Ueland fra Sola topper nominasjonskomiteens forslag til Høyres fylkestingsliste 2023. Med seg på topp får han med seg et dyktig lag med Inger Merethe Bjerkreim fra Bjerkreim som er foreslått på andreplass, og Erlend Jordal fra Stavanger på tredjeplass. Videre følger Lasse Fredheim fra Haugesund og Gunn Dalen Håland fra Hå.

Fra Randaberg er det to personer på listen, nemlig Renate Kolnes, som er på 26. plass, mens Bjørn Kahrs er på 53. plass.

Bjørn Kahrs er på 53. plass før det endelige nominasjonsmøtet i Rogaland Høyre.

Vi har kommet frem til en liste som vil representere Høyre i fylket på en god måte, sier nominasjonskomiteens leder Karl Stefan Afradi.

Afradi viser til at det er en enstemmig komite som gir sin innstilling.

– Komiteen har hatt veldig mange hensyn å ta, men mener å ha balansert disse på en god måte. Høyres lokalforeninger har hatt åpne medlemsmøter og sendt oss sine anbefalinger. I tillegg har medlemmene også vært invitert til å prioritere kandidater i en rådgivende uravstemning på internett, fortsetter Afradi.

Publisert: