NÆRINGSLIV:

Påske er ferietid og etter to år med pandemi er det mange som reiser utenlands. Dette har resultert i en travel påske for de ansatte ved Randaberg Dyrepensjonat, som venter et «rush» av katter og hunder i løpet av påskeuken. Pr. nå er det plassert 34 katter og 40 hunder på pensjonatet til Bjørn Egil Nygård.,

— Det er godt å endelig være tilbake til normalen etter to år med pandemi. Årets påske ligger an til å bli den travleste på et par år, sier Nygård som nylig har ansatt Stine Vakstdal.

Vakstdal fikk jobben etter at hennes venninnen Ane Tunge Aspøy anbefalte henne. Jobben på Dyrepensjonatet er Stine Vakstdal sin aller første jobb og hun stortrives.

— Jeg var egentlig rimelig redd for katter før jeg startet å jobbe her, men det har kommet seg. Selv har jeg et par hester og er takknemlig for den arbeidserfaringen jeg få her.

De har kapasitet til 140 katter, og i løpet av påskeuken er det ventet 28 katter. Det ligger mye arbeid bak å drive et pensjonat, noe som Ane Tunge Aspøy har god erfaring med.

— Nå har jeg jobbet her en god del og synes det er kjekt å ha med venninna min. Vi er et godt team, vi tre, sier Aspøy.