KOMMUNEVALGET: Ask Brekke er inne i slutten av sin første periode i kommunestyret, men han er på listen og er klar for fire nye år hvis han blir valgt inn.

Forhåndsstemmer er det åpnet for og flere har benyttet seg allerede. For SV kan det gå mot plass i nye år, men det er også mange partier som ønsker plass.

1. Når og hvordan skal dere drive valgkamp?

– Vår valgkamp vil hovedsaklig foregå på stand, samtidig som de andre partiene her i Randaberg. Det blir sikkert også noe aktivitet på våre sosiale medier, så vil vi nok garantert komme med noen utspill i lokale medier i tiden inn mot valgdagen, så det er bare å følge med.

2. Er en måned valgkamp nok for dere ?

– 2. En måned valgkamp holder i massevis. Vi har en del vi vil få sagt, men det klarer vi godt på en måned. Jeg er veldig glad for at vi i Randaberg har god kultur for å ha en ganske kort og intensiv valgkamp. Det blir litt slitsomt for alle vist politikere skal stå på torget og mase i lange tider før et valg.

3. En drøy måned før valget - hvordan mener dere det ligger an for deres parti?

– 3. Det er alltid litt skummelt å gjette, men jeg tror vi ligger greit ann. Jeg håper at folk har fått med seg at vi har stått på med god SV politikk de siste fire årene, og ønsker å støtte oss i dette valget også.

4. Hvis dere skal tippe - hvor mange representanter får deres pari i kommunestyret?

– Det tørr jeg ikke å tippe på, men jeg håper at vi klarer å gjøre det bedre en sist, avslutter han.

Foto: Arkivbilde