Helgeværet er lovende - og det er flere ting du kan gjøre denne helgen

Det ligger an til en kjølig, men fin helg på Randaberg. Det skulle også passe bra for julehandelen.

Det ligger an til en finfin helg på Randaberg, hvor man blant annet kan rusle innom juletorget i sentrum.
  • Per Thime
Publisert:
Denne artikkelen er over ett år gammel

HELGEVÆRET: Det ligger an til en virkelig bra vinterhelg med kjølige temperaturer, men med mye sol.

Det skulle passe bra for blant annet dem som kanskje skal legge turen innom i sentrum hvor det også denne helgen er muligheter på torget, som lørdag og søndag.

I morgentimene lyste det godt opp på torget fra både juletrær og fra lyslenkene ved salgsbodene.

Det skal bli som i dag stort sett hele helgen, hvor det er noen få plussgrader på dagtid, mens det på kvelden såvidt kryper under frysepunktet. Nedbør skal det ikke bli - og lite vind er det også meldt.

Det er også andre arrangementer som kan se fram til en fin helg, både ute og inne. På søndag er det «Jul på Vistnestunet».

– Her er juleverksted for barna i forskjellige rom på gården; barna kan lage velduftende bivokslys, pynte store pepperkakehjerter og lage en skikkelig fin juledekorasjon. Randaberg musikkorps sørger for julestemning, og i låven er det flotte, dyktige utstillere med hjemmelagede varer, heter det.

Lørdag og søndag er det også «Julemarked i stallen» til Helle Stentoft Hansen på Håland.

– Dette er julemarked med skikkelig julestemning. Nissen kommer, det blir ponniridning, kafé med masse godt og selvfølgelig salg av mye forskjellig fint, nydelig og godt! Her kan du finne mange unike julegaver, heter det fra Rideskolens venner på Facebook.

Publisert: